Teşekkür Konuşmasında Atatürk Mesajı Verdi
TÜSİAD'da yönetim kurulu başkanlığı devir işlemi gerçekleşti. TÜSİAD'IN yeni Yönetim Kurulu Başkanı, Index Grubun kurucusu Erol Bilecik oldu.

TEŞEKKÜR KONUŞMASINDA 'ATATÜRK' MESAJI

Başkan seçilen Bilecik yaptığı teşekkür konuşmasında Atatürk ve Cumhuriyet değerleri vurgusu yaptı. Bilecik, TÜSİAD'ın cumhuriyet değerlerine sahip çıkmaya devam edeceğini belirterek "TÜSİAD, Atatürk'ün değerlerine her zaman sahip çıkmıştır. Birlikte çalışacağımız bütün arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

EROL BİLECİK KİMDİR?

TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi olan Erol Bilecik, 1962 Antakya doğumlu. 1987'de İstanbul Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Bilecik, Türkiye'nin ilk bilgisayar mühendisleri arasında. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner532